به گزارش سحاب پرس به نقل از روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون،مریم پورحسینی اظهار داشت: کشت عدس دیم در این شهرستان از نیمه دوم آذر ماه آغاز و تا نیمه اول دی ماه ادامه دارد و برداشت این محصول از اوایل اردیبهشت ماه تا ۱۵ خرداد ماه انجام میشود.
وی افزود: پیش بینی می شود که از هر هکتار به طور متوسط ۵۰۰ کیلو گرم و در مجموع بیش از ۱۲۰ تن عدس مرغوب تولید گردد.
این مقام مسئول با اشاره اینکه کشت عدس دیم علاوه بر اشتغال زایی و اقتصادی بودن سبب پایداری در تولید سایر محصولات بویژه گندم می شود، تصریح کرد: کشت این محصول در تناوب باگندم و باعث افزایش عملکرد غلات در سال بعد خواهد شد.
پورحسینی اظهار کرد: عدس دیم شهرستان کازرون به دلیل کیفیت بالا و طعم ویژه آن از محبوبیت خاصی برخور دار است.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: رقم دانه درشت گچساران و دانه ریز محلی، از ارقام عدس کشت شده در این شهرستان است.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون ؛
کشت عدس در اراضی دیم شهرستان کازرون
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از آغاز کشت عدس دیم در مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: 250 هکتار از اراضی به کشت عدس دیم اختصاص یافته است.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=12201
- خبرنگار : ساسان یگانه (مدیرمسئول)
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه