به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت این محصول از سطح ۱۸۰ هکتار از مزارع شهرستان بیضا از اوایل آذرماه آغاز شد و تا پایان اسفندماه ادامه دارد.
به گفته مویدی؛ با توجه به بحران خشکسالی و کاهش سطح آب های زیرزمینی، با توصیه کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی، و بر اساس الگوی کشت ارائه شده و تناوب با سایر محصولات آبی، در سال جاری سطح کشت سیرسبز ۴۲ هکتار کاهش یافت.
این مقام مسئول اظهار کرد: سیرسبز تولید شده در بیضا رقم محلی، با طعم و عطر مطلوب است و علاوه بر تهیه غذا بهعنوان چاشنی و طعم دهنده استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به اینکه در فصل برداشت این گیاه داروئی برای ۶۶۰ نفر از روستاییان منطقه اشتغال فصلی ایجاد می شود، تصریح کرد: در صورت توسعه صنایع بسته بندی در این شهرستان، امکان صادرات و ارزآوری این محصول زمستانه پرطرفدار و بازار پسند فراهم میشود.