2
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی فارس؛

رشد ۱۴.۵ درصدی برداشت عسل در فارس

  • کد خبر : 121665
  • 11 آذر 1403 - 15:40
رشد ۱۴.۵ درصدی برداشت عسل در فارس
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی فارس از رشد ۱۴.۵ درصدی برداشت عسل از کلنی‌های استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

عبدالمجید رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار سحاب پرس، درباره میزان برداشت عسل در استان فارس در سال جاری گفت: میزان برداشت عسل از کلنی‌های استان فارس در سال ۱۴۰۳ به میزان ۱۴ هزار و ۱۶۴ تن بوده است که نسبت به سال گذشته ۱۴.۵ درصد افزایش داشته است.

وی در پاسخ به تعداد کلنی‌های زنبور عسل در سطح استان فارس اظهار کرد: تعداد کلنی‌های زنبور عسل استان در سال ۱۴۰۳ به تعداد یک میلیون و ۸۳ هزار و ۲۱۷ کلنی است.

رنجبر همچنین در پاسخ به اینکه عسل در چه نقاطی از استان تولید می‌شود و بیشترین میزان عسل در کدام شهرستان است، گفت: عسل معمولاً در کلیه نواحی استان فارس با توجه به فصول سال قابل برداشت است که در این راستا شهرستان‌های فیروزآباد، ممسنی، کازرون، قیروکارزین، فسا و فراشبند بیشترین تولید عسل را داشته‌اند.

وی با بیان اینکه استان فارس ۱۱ درصد عسل کل کشور را تولید می‌کند، افزود: عسل استان فارس به سایر استان‌های دیگر از جمله استان اصفهان، تهران، قم و غیره صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی فارس همچنین یادآور شد: عسل استان فارس به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=121665

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.