مدیرکل استاندارد فارس امروز، ۲۳ آبان در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد گفت: این استان به عنوان نخستین استان کشور در مسیر هوشمندسازی در روند استانداردسازی گامهای موثری برداشته،تمام تلاش خود را به کار گرفتیم که در یک برنامه فازبندی که ۲ سال و نیم زمان میبرد نظام استاندارد و امور نظارتی خود را چه در مقوله ارزیابی انطباق، چه در مقوله تدوین، چه اوزان و چه تأیید صلاحیت با استفاده از هوش مصنوعی به نحو احسن پیش ببریم.
محمد مهدی رزمجویی افزود: برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود تنها بر توانایی تجهیز و یا ارتباطات تکیه نکرده بلکه تلاش کردیم از همکاری، تفاهم و دیالوگی که با ذینفعان و ذیربطان داریم به هم افزایی برسیم.
وی ادامه داد: هدف تمام استانداردها زندگی ایمنتر، آسان تر و باکیفیت تر بهتر است و تمام استانداردها در این مسیر حرکت میکنند؛ در حقیقت استاندارد بهترین راه انجام کار را چه در تولید یک محصول، چه ارایه خدمت و چه مدیریت یک فرآیند با نظر کارشناسی تکمیل میکند و به صورت استانداردهای بینالمللی ارائه میدهد.
مدیرکل استاندارد فارس اضافه کرد: امسال پیام سازمان بینالمللی استانداردسازی ترویج صنعتی شدن فراگیر، تقویت فناوری و زیرساخت با استفاده از هوش مصنوعی بود.
وی گفت: کشور جمهوری اسلامی عضو فعال ایزو است به گونهای که در سال جاری توانست رتبه خود را از ۲۶ به ۲۰ برساند.
او ادامه داد: نظام استانداردسازی در جمهوری اسلامی ایران با تبعیت از قانون تقویت و توسعه در چهار رکن اساسی در بحث تدوین استانداردها، اوزان و مقیاسها و ارزیابی انطباق و تایید صلاحیت انجام وظیفه میکند.
مدیرکل استاندارد فارس بیان کرد: این سازمان در مقوله تایید صلاحیت موفق شد پس از سالها تلاش عضو رسمی اتحادیه بینالمللی اعتباربخشی آزمایشگاه شود.
وی گفت: در نظام استانداردسازی مطابق قانون تقویت و توسعه نیازمند تعامل و تفاهم دستگاهی هستیم؛ مطابق قانون هدایت نظام استانداردسازی با ماست و نظارت عالیه بر نظارت دستگاههای اجرایی داریم و این مساله مگر با تفاهم و همکاری حل نمیشود.