• امروز : پنج شنبه - ۲۴ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 14 November - 2024
1

بومی‌سازی چرخ‌دنده خورشیدی با یک بیستم قیمت نمونه مشابه خارجی

  • کد خبر : 117318
  • 14 آبان 1403 - 15:10
بومی‌سازی چرخ‌دنده خورشیدی با یک بیستم قیمت نمونه مشابه خارجی
شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به بومی‌سازی چرخ‌دنده خورشیدی با یک بیستم قیمت نمونه مشابه خارجی و با همان کیفیت شده است که در حوزه نرم‌افزار و آزمایشگاه آموزشی، مجموعه آزمایش‌های عمومی و سامانه‌های کنترل فرایند و آموزشی، مجموعه آزمایش‌های مکانیک و سیالات، مجموعه آزمایشگاه دینامیک و ارتعاشات کاربرد دارد.

به گزارش سحاب پرس، علی اکبر شفادی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در توضیح عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: ما دو دستگاه برای چرخ‌دنده‌ها داریم؛ یکی مجموعه خورشیدی و دوم مجموعه چرخ‌دنده ثابت. اهم این دو چرخ‌دنده در گیربکس‌های صنعتی، خودرو، ماشین‌آلات کشاورزی، طراحی‌های مهندسی کاربرد دارد. این گیربکس‌ها به نوعی بستری برای انتقال قدرت هستند و هدف ساخت چرخ‌دنده خورشیدی، آموزش این نکته است که در چه جاهایی و به چه صورت می‌توان قدرت و توان را افزایش داد.

وی ادامه داد: گیربکس‌های خورشیدی، علاوه بر اینکه حجم کمتر و بازده بیشتری دارند، توانایی بالاتری را منتقل می‌کنند. هدف آموزشی این دستگاه این است که دانشجویان با این گیربکس بارگذاری ریل را انجام می‌دهند و نیرو، توان و …. کورسی را که این دستگاه پیمایش دارد، به‌دست آورند. همچنین با نحوه کار گیربکس هم آشنا شوند.

شفادی در خصوص ظرفیت تولید این شرکت، گفت: ما سفارش محور هستیم؛ یعنی تولیدات شرکت ما را سیاست‌های انتخابی دانشگاه‌ها تعیین می‌کند، مثلا سال گذشته در بحث آزمایشگاه سیالات درخواست بالایی داشتیم و تقریبا هیچ درخواستی در بحث آزمایشگاه ارتعاشات نداشتیم؛ به همین دلیل، تولیدات ما هم به سمت آزمایشگاه سیالات آمد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، هزینه تمام شده بومی‌سازی چرخ‌دنده خورشیدی را یک بیستم یا یک سی‌ام نمونه‌های مشابه خارجی دانست و تصریح کرد: با همین میزان هزینه مالی می‌توان بهترین کیفیت را ارائه کرد. به همین دلیل بومی‌سازی این جنس تجهیزات آزمایشگاهی، صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی در خصوص مزیت فنی چرخ‌دنده خورشیدی نسبت به نمونه‌های خارجی، افزود: از آنجا که دهه سوم فعالیت خود را در این صنعت تجربه می‌کنم، به حق می‌توان گفت کیفیت یک محصول به سلیقه تیم و سازنده دستگاه بستگی دارد. اگر از اطلاعات کاملی برخوردار باشند و پیگیری درستی داشته باشند، می‌توان محصولی هم‌اندازه نمونه خارجی ارائه کرد و تلاش ما در این مجموعه همواره مبنی بر ارائه محصولاتی بوده که تنه به تنه نمونه‌های مشابه خارجی بزند.

شفادی همچنین به تجربه حضور در نمایشگاه ایران ساخت اشاره و خاطرنشان کرد: ما از شروع نمایشگاه، تمام دوره‌ها را حضور داشتیم. این نمایشگاه، امروز دیگر به یک مرجع و شاخص برای اعتباربخشی به شرکت‌های دانش‌بنیان  فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی بدل شده است.

این فعال فناور ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان به برگزاری چنین نمایشگاه‌های تخصصی برای شبکه‌سازی و بهم‌رسانی نیاز دارند و نمایشگاه ایران ساخت بعد از یازده دور برگزاری کاملا این نقش  را ایفا می‌کند. در دوره‌های اولیه برگزاری نمایشگاه، تا ۵۰ درصد به دانشگاه برای خرید از نمایشگاه یارانه داده می‌شد، آن زمان تقریبا ۱۰۰ درصد فروشمان در سال از طریق نمایشگاه رقم می‌خورد، اما رفته رفته که این یارانه کمتر شد، میزان فروش ما هم در نمایشگاه کاهش یافت. اما برای ما و احتمالا دیگر فعالان حوزه تجهیزات پزشکی نمایشگاه ایران‌ساخت فرصتی برای گرد هم آمدن و تبادل ایده و دانش است و اساسا امکان حضور در این نمایشگاه را نوعی اعتبار برای خود تلقی می‌کنیم.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران‌ساخت، ۲۳ تا ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. هدف از این نمایشگاه، نمایش دستاوردهای داخلی در زمینه تولید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، کاهش وابستگی آزمایشگاه‌ها به تجهیزات و مواد وارداتی، ارتقای توانمندی تولیدکنندگان داخلی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تقویت توان آزمایشی و پژوهشی کشور است.

انتهای پیام

 

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=117318

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.