به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، مراد صحتنیا با بیان اینکه دو عامل مهم در پرورش اسب، محل نگهداری و تغذیه است.؛ تصریحکرد: تغذیه، علم است و تهیه درست مواد غذایی از مواد موجود، هنری است که یک کارشناس و پرورش دهنده اسب باید با آن آشنا باشد.
وی اظهارکرد: در این کلاس آموزشی درباره نحوه تهیه جیره اسب و عوامل موثر بر لاغری آن همچون کیفیت پائین و مقدار ناکافی علوفه، مقادیر زیاد انگل های داخلی و خارجی، نیاز بالای انرژِی در اسب های شیرده و کاری، آب و هوای گرم ومرطوب و بیماریهای مزمن مطالب مشروحی عنوان شد.
شهرستان نی ریز در حال حاضر دارای ۲۷ بهره بردار است که به پرورش ۱۳۰ رأس اسب از نژادهای دره شوری، ترک و کرد، اشتغال دارند.