به گزارش سحابپرس به نقل از پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ با فراگیر شدن زمزمههای خیزش مردمی در آذر ماه ۱۳۵۷ به غیر از توده مردم، نهادها و ارگانهای مختلف کمکم به صفوف مبارزه ملحق میشدند. یکی از اولین اقشار سربازان و برخی از درجهداران بودند که با فرار از پادگانها ضربه مهلکی بر پیکره رژیم پهلوی زدند. در این زمینه در کتاب «انقلاب اسلامی در جهرم» که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده آمده است:
حضرت امام خمینی در پیامی از نوفل لوشاتو پاریس، در تاریخ ۱۱ آذر ۱۳۵۷ (اول محرم)، اعلام نمودند که سربازان پادگانها از سربازخانه ها فرار کنند. در قسمتی از این پیام درباره لزوم فرار سربازان از پادگانها آمده است: «من از سربازان سراسر کشور خواستارم که از سربازخانه ها فرار کنند، این وظیفهای است شرعی که در خدمت ستمکار نباید بود…».
این فرمان امام در پادگان جهرم نیز به اجرا در آمد و شبانه تعدادی از سربازان از پادگان فرار کردند. آیتالله سید ابوالقاسم شفیعی از جمله کسانی بودند که در این مرحله سخت به یاری سربازان آمده و مانع از دستگیری آنها توسط مأموران رژیم گردیدند. او تعداد زیادی از آنها را به طور مخفیانه به منزل خویش که به کانون مبارزه شدید بر علیه رژیم تبدیل شده بود برده و حتی با پرداخت پول نقد و اهدای لباس شخصی، آنها را یاری نمود.
حتی تعدادی از آنها را سوار بر ماشین شخصی خود کرده و تا بیرون جهرم هدایت کرد و سپس با ماشینهای عبوری از جهرم فراری داد.
حسین جاوید از مبارزان انقلاب در جهرم میگوید: «از مکانهای دیگری که برای تعویض لباس سربازان فراری در نظر گرفته شده بود منزل پلیس قانع بود که به طور مخفیانه، با ما همکاری نزدیک داشت.»
از دیگر شیوههای پخش اعلامیه و نوارهای انقلاب در بین مردم، برگزاری نمایشگاه کتاب و نوار در مساجد و محلات مختلف شهرستان جهرم بود. در همین نمایشگاهها بود که مقدار قابل توجهی اعلامیه و نوارهای انقلابی، به شیوه جالبی در اختیار افراد مورد نظر قرار میگرفت. این نمایشگاه ها علاوه بر جهرم در بسیاری از شهرهای دیگر از جمله مرکز فارس نیز بر پا شده بود.
کرامتالله رستگاریان میگوید: «به یاد دارم که شهید مصطفیدخت با کمک پدر و دوستان و خیرین شهرستان جهرم کتابخانهای به نام رسالت در خیابان بهارستان جهرم به راه انداخته بود که مردم زیادی از امکانات آنجا استفاده میکردند. کار تا جایی پیشرفت کرده بود که حتی دیپلم وظیفههایی نیز که در پادگان آموزشی جهرم حضور داشتند به آن کتابخانه میآمدند و اعلامیه هایی از شهید هدایت مصطفیدخت میگرفتند و با خود به پادگان میبردند.»