نبیالله مرادی امروز، ۲۹ مهرماه با اشاره به تهدید پراکنش اینگونه غیربومی به عنوان آفت بالقوه و مهاجم بر عرصههای کشاورزی ادامه داد: اینگونه غیربومی با تأثیر منفی بر اکوسیستمهای طبیعی، میتواند اثرات زیانباری بر بخشهای کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست وارد کند از اینرو نگهداری و پرورش آن آسیبزا تلقی میشود.
معاون محیط زیست طبیعی ادارهکل حفاظت محیط زیست فارس اضافه کرد: غیرقانونی بودن واردات، صادرات، خرید، فروش، نگهداری، حمل، تکثیر و پرورش و نمایش جانوران وحشی بومی و غیر بومی زنده یا مرده در مبادی ورودی و خروج اطلاعرسانی شده است و اجزاء و محصولات جانبی آنها بدون اخذ مجوز از سازمان حفاظت محیط زیست نباید جابهجا و نگهداری شود.
وی از تمام افراد و اصنافی که اقدام به نگهداری و تکثیر این گونه حلزون میکنند تقاضا کرد تا پایان آبانماه اینگونه از حلزونها را به نزدیکترین ادارات حفاظت محیط زیست در سطح استان تحویل دهند.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی محیط زیست فارس، مرادی به افرادی که از اینگونه حلزون به عنوان موارد درمانی استفاده میکنند نیز گفت: حلزونها ناقل انگل هستند و اگر حلزون به درستی مورد استفاده قرار نگیرد و یا انگلهای حلزون وارد بدن انسان شوند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله تب حلزون وجود دارد.
انتهای پیام