به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، نادر زارعی با بیان اینکه در سال جاری باوجود شرایط نامناسب جوی همچون سرمازدگی، گرمازدگی و کاهش نزولات آسمانی، در مجموع نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجهایم؛ افزود: عمده محصول گردوی نیریز در بخش پشتکوه این شهرستان تولید میشود که شامل ارقام محلی و پوست کاغذی است.
وی اظهارکرد: برداشت گردو از نیمه شهریورماه آغازشده است و تا نیمه مهرماه ادامه دارد و حدود ۲۰۰۰ نفر در فصل برداشت، در باغهای این شهرستان مشغولبهکار میشوند.
بهگفته زارعی؛ با رویکرد تجاریسازی این محصول، میتوان با طرح سرشاخهکاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پرمحصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت و هارتلی، عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.