به گزارش سحابپرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری افزود: همه ساله برداشت این محصول از اواسط مرداد ماه آغاز میشود و تا اواسط شهریورماه ادامهدارد.
بهگفته وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافتهاست.
بصیری تاکیدکرد: این محصول بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.