به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید، ارسلان صالحی با اشاره به اینکه ماده آلی خاکهای کشاورزی شهرستان کمتر از یک درصد است، افزود: این طرح در راستای افزایش ضریب نفوذ دانش در واحدهای کشاورزی و با توسعه کشت گیاهان منداب و ماشک علوفهای انجام شده است.
به گفته وی؛ هدف از اجرای این طرح تغذیه اراضی کشاورزی است که افزایش حاصلخیزی و حفظ رطوبت خاک را به دنبال دارد.
صالحی به بیان عوامل موثر در افزایش عملکرد پنج برابری مزارع با کود سبز پرداخت و گفت: برگزاری مراسم روز مزرعه، بازدید کارشناسان و کشاورزان پیشرو از مزارع، برگرداندن گیاهان کشت شده به خاک بهعنوان کود سبز از جمله این عوامل بوده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: گیاه منداب و ماشک در شهرستان اقلید در آبان ماه کشت و در اردیبهشت ماه همزمان با آغاز گلدهی و یا قبل از مرحله رشد فیزیولوژیکی بذر یعنی زمانی که غلافها سبز رنگ هستند به زمین برگردانده میشود.
وی به هدف گذاری شهرستان اقلید برای سال زراعی آینده و اجرای این طرح در سطح ۲۰۰ هکتار از مزارع اشاره کرد و گفت: هدف نهایی ما افزایش بیش از دو هزار هکتاری این طرح در سه سال آینده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید خاطرنشان کرد: افزایش ماده الی خاک باعث از بین رفتن علفهای هرز مزارع، کاهش شوری خاک، پیشگیری از روان آب و تشکیل دانه بندی خاک و نفوذ بهتر آب و هوا به آن و هچنین نگهداری رطوبت و افزایش میکرو ارگانیسم خاک میشود.