• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024

اخبار ویژه

بیانیه سپاه فجر فارس به مناسبت هفته دفاع مقدس اولین دوره مسابقات آزاد رباتیک استان فارس برگزار شد ‌ اعلام برنامه‌های هفته دفاع مقدس در فارس‌/ ۱۶۰ یادمان شهدای گمنام وجود دارند شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس در پنج ماه نخست سال جاری مقدار ۱۴۰۱ تن انواع کود کشاورزی را به شهرستان کوار ارسال و توزیع کرد توزیع انواع نهاده‌های کشاورزی از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس بین کارگزاران شهرستان داراب از آغاز سال جاری تا پایان مرداد ماه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس در پنج ماه نخست سال جاری بیش از ۱۰ هزار تن از انواع نهاده کشاورزی را بین انبار کارگزاران در سطح شهرستان مرودشت توزیع کرد در پنج ماه نخست سال جاری مقدار ۶۰ تن کود کشاورزی اوره از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بین کارگزاران در سطح شهرستان خفر توزیع شد انجام عملیات نمونه برداری از پارت ۱۱۵ کود سوپر فسفات ساده شرکت ارکان شیمی جنوب توسط کارشناسان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس

3
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا؛

پیش بینی تولید ۵۴۴ تن هلو در بیضا

  • کد خبر : 103871
  • 17 مرداد 1403 - 10:07
پیش بینی تولید ۵۴۴ تن هلو در بیضا
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت هلو در سطح 36.3 هکتار از باغ های این شهرستان خبر داد و گفت: این سطح نسبت به سال قبل 4 درصد افزایش داشته است.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی ها در سال جاری تولید هلو در شهرستان بیضا ۵۴۴٫۵ تن است، تصریح کرد: برداشت این میوه تابستانه از ابتدای تیر ماه شروع شد و تا اوایل شهریور ماه ادامه دارد.

به گفته وی؛ ارقام هلوی کشت شده در شهرستان شامل زعفرانی، آلبرتا، ردهاون و محلی است.

مویدی با اشاره به اینکه میانگین عملکرد برداشت هلو ۱۵ تن در هر هکتار باغ است افزود: عمده محصول برداشت شده به شهرستان های هم‌جوار، تهران و جنوب کشور ارسال می‌شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به بارندگی های خوب بهاره و عدم سرمازدگی در سال جاری، رعایت اصول فنی و بهداشتی و بکارگیری دانش فنی کارشناسان و باغداران برآورد می‌شود این عملکرد تولید نسبت به سال گذشته بالاتر باشد.

او خاطر نشان کرد: بیشتر میوه‌های سردرختی برای تازه‌خوری مصرف می‌شود و میوه‌های پا درختی و درجه سه برای تهیه لواشک، ترشی، برگه هلو و ترشک استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا در ادامه گفت: وجود کارگران ماهر، جلوگیری از ایجاد زخم در سطح پوست میوه، عدم مخلوط کردن میوه‌هایی که قبل از برداشت روی خاک افتاده با میوه‌های تازه چیده شده از نکات مهم در برداشت این محصول خوش طعم و متضمن کاهش ضایعات است.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=103871

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.